Slowchat
-
@Buffela zegt in Slowchat:
AAAAAAAAAAAH, zo zuur, ben je verdiept in photoshop maar blijkt uiteindelijk het project gewoon niets te zijn.
Lastig… Wil je erover praten?
-
@KEEN Ik voel me genomen.
-
IK HEB MIJN PROFIEL GEWIJZIGD, CHECK DIE SHIT!
-
@Buffela zegt in Slowchat:
@bloemie Heb vakantie, morgen even in het dorp en voor de rest dagje klussen en rusten :).
Oeh lekker! Geniet ervan.Ik ga in mijn eentje spotten, vrijwel niemand weet ervan dat ik dat doe.
-
@bloemie zegt in Slowchat:
Ik ga in mijn eentje spotten, vrijwel niemand weet ervan dat ik dat doe.
wat ga je spotten?
-
@bloemie zegt in Slowchat:
Ik ga in mijn eentje spotten, vrijwel niemand weet ervan dat ik dat doe.
wat ga je spotten?
Graffiti
Een kennis van me heeft weer ns wat geverfd en die piece probeer ik te spotten :p
-
Goedemorgen!
Iemand leuke plannen voor vandaag?
-
Boodschapjes doen, beetje verven hier en achtertuin opkuisen.
Voor de rest rustdagje 8)
-
kantoor werk gewoon
-
Heerlijk, kantoor werk 8)
-
@Buffela zegt in Slowchat:
Heerlijk, kantoor werk 8)
Dat lijkt me echt verschrikkelijk
Panel niet gevonden trouwens, wel een dikke wholecar
(Foto van Painted Trains)
-
@bloemie Is het ook 8|
Mooi bespoten.
-
Wat zal ik is gaan eten…
-
@Davey pizza
-
@Davey Zalm uit de oven
Maaltijd Avondeten
Porties Prep Tijd
2 PERSONEN 15 MINUTEN
Passieve Tijd
25 MINUTEN
Ingrediënten
7,5 gram basilicum
250 gram cherrytomaten
150 gram oesterzwammen
1 eetlepel olijfolie
1 beetje peper
1 stuk rode paprika
2 eetlepels Taggiasche olijven
300 gram zalm
100 gram zeekraal
1 beetje zout
2 stuks zilverfolie
Instructies- Verwarm als eerste de oven voor op 200 graden Celsius.
- Scheur de zilverfolie in grote stukken.
- Smeer de zalm in met een klein beetje olijfolie en strooi er wat zout en peper over. Leg de zalm in
het midden van de zilverfolie. - Scheur de blaadjes basilicum in stukjes en leg deze op de zalm.
- Scheur de oesterzwammen aan stukken en leg deze op en naast de zalm.
- Halveer de cherrytomaten en leg deze op en naast de zalm.
- Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika vervolgens in kleine stukjes en
strooi deze over de zalm. - Voeg een eetlepel Taggiasche olijven toe.
- Verdeel als laatste de zeekraal over het gerecht.
- Zorg dat de zalm niet te zwaar bedekt is, anders heb je kans dat de zalm van bovenaf onvoldoende
gaart. Het mooiste moment is wanneer de zalm net aan 50 graden is. Dan is de zalm nog wel wat
vochtig, maar steviger en niet meer plakkerig. - Vouw de zilverfolie dicht en zet de zalmpakketjes 25 minuten lang in een, op 200 graden Celsius,
voorverwarmde oven op een rooster
-
@KEEN wel zelf gemaakt dan hé.
-
@Wicket zeker
-
Ik heb een russiche stoofpot gemaakt :P Bedankt voor het recept. maar ik werk niet graag met recepten. Meestal doe ik alles op gevoel ^^
-
goede avond
-
@Vink goede avond :)