Kindercocktails



  • cYHv9Ra.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 2
    1 banaan, gesneden
    150 gr groene druiven
    1 pak (200 gr) vanilleyoghurt
    1/2 appel, klokhuis verwijderd en in stukjes
    50 gr verse spinazie

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min › Bereiding: 15min › Klaar in:25min
    Banaan, druiven, yoghurt, appel en spinazie in blender of keukenmachine tot een gladde massa pureren. Regelmatig stoppen om stukjes van de rand te schrapen. In glazen schenken en serveren.



  • bFe1dXj.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 1
    2 grote aardbeien, kroontje verwijderd
    4 eetlepels suiker
    1 eetlepel vers citroensap
    180 ml gekoelde limonade
    4 blokjes ijs

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min › Klaar in:5min
    Meng alle ingrediënten in de bak van een keukenmachine en pureer tot een glad geheel. Schenk in een mooi glas.



  • y0CAJx9.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 8
    Diverse vruchtensappen (bv. appelsap, sinaasappelsap, kersensap, granaatappelsap, enz.)
    2 liter citroenranja (al gemengd met water)

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min › Klaar in:5min
    Giet een dag van tevoren verschillende vruchtensappen in ijsblokbakjes en laat ze bevriezen.
    Voor elk kind vul je een glas met een paar verschillende ijsblokjes en vul je het aan met citroenranja. Versier de glazen met rietjes, parapluutjes en/of partjes sinaasappel.



  • EdfcK34.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 4
    250 ml water
    100 gr suiker
    1 komkommer, in plakjes
    6 citroenen, uitgeperst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min › Bereiding: 5min › Klaar in:20min
    Maak een siroop door water en suiker in een sauspan te mengen en al roerend op middelhoog vuur te verhitten. Verwarm tot het net begint te koken en de suiker is opgelost. Zet het minstens 30 minuten in de koelkast tot het koud is.
    Doe de komkommer in een blender of keukenmachine. Pureer tot een pulp. Schenk de komkommerpulp in een zeef en zet deze boven een kom om het vocht op te vangen. Laat uitlekken tot je ongeveer 200 ml vocht van de komkommer hebt, na ongeveer 15 minuten.
    Roer de siroop, komkommersap en citroensap door elkaar in een kan. Serveer koud.



  • N9V4JNE.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 1
    10 blaadjes munt
    4 scheppen crushed ice (als u dit niet hebt, een paar ijsklontjes is ook goed)
    ongeveer een halve beker cranberrysap
    een halve limoen
    3 à 4 theelepeltjes suiker
    ongeveer een kwart beker seven up (spa rood)
    2 rietjes

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min › Bereiding: 12min › Klaar in:17min
    Doe de halve limoen en de suiker in een bekertje (niet te groot) en vermaal het tot het een soort sapje is, de schil van de limoen er in laten zitten.
    Pak de blaadjes munt en sla erop met uw handen, zo komt de geur van munt vrij, en doe dit in de beker.
    Vul de beker tot ongeveer de helft met crushed ice en roer alles heel goed door!!
    Voeg de cranberry sap tot ongeveer de helft van de beker of iets meer toe, en roer het weer goed door
    Vul nu tot de top van de beker met crushed ice en doe de 2 rietjes erin en klaar is uw cocktail (als u wil kunt u er nog meer suiker of cranberry sap bij doen, als het teveel naar munt bv. smaakt)
    En vul hem tot de top met de seven up. En nu is hij helemaal klaar!!!



  • FA391DY.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 8
    1,2 kg watermeloen, zaad verwijderd en in stukken
    150 gr verse aardbeien, schoongemaakt en gehalveerd
    120 ml vers citroensap
    200 suiker
    475 ml water

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min › Bereiding: 7min › Klaar in:27min
    Watermeloen, aardbeien, citroensap, suiker en water in een blender tot een gladde vloeistof pureren.



  • opFtl07.jpg

    Ingrediënten
    Opbrengst: 30 -40 champagneglazen
    1 liter ginger ale (gekoeld)
    1 liter ananassap (gekoeld)
    1,5 tot 2 liter witte druivensap (gekoeld)
    4 eetlepels suiker (optioneel, voor een suikerrand)
    1 bakje aardbeien of frambozen (optioneel)

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min › Bereiding: 10min › Klaar in:15min
    Zorg dat alle dranken goed zijn gekoeld in de koelkast. Meng de ginger ale, ananassap en witte druivensap in een kan of grote kom samen.
    Doop de champagneglazen eerst in een schoteltje water en daarna in een schoteltje met suiker, indien je een suikerrandje rondom het glas wilt maken.
    Schenk de glazen voorzichtig vol met de nep champagne. Voeg eventueel nog een stukje aardbei of framboos toe.



  • cAcTmLE.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 2700
    1 liter gekoelde rode spa
    1 liter gekoeld gemberbier
    700 ml gekoeld witte druivensap

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min › Klaar in:5min
    In een grote kan of karaf spa, water, gemberbier en druivensap vermengen. Direct serveren in champagneglazen.



  • G8OUM0K.jpg

    Ingrediënten
    Porties: 6
    225 ml limoensap
    1,25 liter water
    150 gr kristalsuiker
    2 eetlepel honing

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min › Klaar in:15min
    In een karaf limoensap, water, suiker en honing vermengen en roeren tot de suiker is opgelost. Tot serveren in de koelkast zetten.



  • Alle recepten komen van http://allrecipes.nl

    Laat ons weten wat je ervan vind op http://allrecipes.nl

    Allrecipes.nl is ook te vinden op Twitter, Pinterest, Instagram, Google+ en Facebook. We plaatsen regelmatig recepten en tips op deze sites, dus word lid/fan/volger en hou ons in de gaten!


 

Het lijkt erop dat je verbinding naar KEEN verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.